Waarom Kindvriendelijke bruiloft?

Het is jullie vast niet onbekend. Jullie zijn aanwezig op een bruiloft of feest en tussen alle gasten wordt er druk tikkertje gespeeld, vliegen de ballonnen door de lucht en de tafel die bedoeld is voor de kinderen staat er maar verlaten bij. Op die ene ouder na die de kleurplaat van zoon of dochter dan toch nog even wilt afmaken.

Maar de kinderen?

Die breken de (spreekwoordelijke?) tent af.

Kinderen vinden het geweldig om een huwelijk mee te maken, echter betekend dat vaak wel een hele lange dag.
Dat kinderen zich gaan vervelen of moe worden is heel normaal.

Kindvriendelijke bruiloft zorgt voor een leuk programma voor de kinderen, waarbij zij iedere 20 minuten een nieuwe 'prikkel' krijgen.
Zo voorkomen wij dat de aanwezige kinderen de tent afbreken.

 

Waarom Nanny over Night?

Uiteraard wil je als bruidspaar dat jullie kinderen aanwezig zijn op deze heugelijke dag, en logischerwijs wil je dat jullie genodigden deze dag, en/of avond met jullie kunnen vieren, meemaken en delen, maar de kinderen zullen toch naar bed toe moeten.
Vaak zijn opa’s en oma’s, directe naaste familie en goede bekenden aanwezig op de bruiloft, waardoor de kinderen niet elders kunnen logeren.

Het is voor ouders vaak lastig om hun kinderen naar huis te laten brengen en daar een oppas teregelen. Ten eerste omdat de afstand vaak te groot is wanneer er ‘’iets’’ gebeurd, ten tweede omdat jullie uiteraard de kinderen ook de volgende ochtend bij het ontbijt willen hebben, of om welke andere reden dan ook.
Veel daggasten zullen naar huis toe gaan omdat de kinderen naar bed moeten, ondanks dat zij veelal graag willen blijven voor de feestavond.

Nanny over Night is dè oplossing waarbij je de kinderen veilig en dichtbij kunt hebben, zonder dat één van de (groot)ouders op de (hotel)kamer hoeft te blijven, of dat jullie je zorgen hoeven te maken of dat alles wel goed gaat met de kinderen. 

Ik heb al een oppas

Met de gebruikelijke oppas (vaak een tiener uit de vrienden of kennissenkring) hoeft u geen rekening te houden met een ruim budget, want aan professionele kinderopvang hangt een prijskaartje. 
Vaak heeft uw eigen oppas geen ervaring met het oppassen op een andere locatie dan bij u thuis, laat staan op meerdere kinderen tegelijk in een (niet eigen) feestomgeving.

Onze wedding nanny's zijn professionals, deze weten precies hoe ze kinderen bezig kunnen houden op een drukke dag.
Veel van onze nanny's hebben een pedagogische achtergrond en kinder EHBO.

Dat moet een geruststellende gedachte zijn.
 

Kan mijn vaste oppas meehelpen deze dag?

Wij krijgen deze vraag regelmatig, het antwoord hierop is nee.
Omdat wij werken met VOG gescreende mensen.

Onze wedding nanny's zijn professionals, deze hebben veelal een pedagogische achtergrond en kinder EHBO.
Omdat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, willen wij hier geen consessies aan doen.

Deze mag wel 'meespelen' met de kinderen, net zoals u dat als ouder of familielid mag.

Ik wil mijn kinderen niet op de foto en/of op social media zetten.

Ook dit krijgen wij met regelmaat te horen.
Het is daarom dat wij niet erg actief zijn op sociale media zoals bijvoorbeeld Facebook en Instagram.

Soms geeft het bruidspaar aan er zelf geen bezwaar tegen te hebben.
Wij vragen u ondanks dat u er geen bezwaar tegen heeft, om aan alle ouders van de aanwezige kinderen toestemming te vragen.
Indien er gasten zijn waarvan wij de kinderen niet mogen fotograferen, dan is de kans klein dat wij überhaupt foto's maken van de activiteiten.

Hoe garanderen jullie de veiligheid?

Wij werken met VOG gescreende mensen.
Onze wedding nanny's zijn professionals, deze hebben veelal een pedagogische achtergrond en kinder EHBO.

Daarnaast werken wij met een draaiboek veiligheid, een inventarisatieformulier per kind (hiermee krijgen wij extra inzicht in allegieën of bijvoorbeeld medicijn gebruik), 
Wel willen wij benadrukken dat  ouders/verzorgers en/of voogden ten allertijden persoonlijk verantwoordelijk zijn voor het gedrag en welzijn van het kind, ook wanneer deze wordt opgevangen en begeleid door Kindvriendelijke Bruiloft of Nanny over Night.